Voor wie is de opleiding Jongerennumerologie geschikt?

Deze opleiding is vooral geschikt voor therapeuten die al met jongeren werken of er mee gaan werken. Maar ook voor ouders met kinderen, jongeren en voor iedereen die met mensen werkt. Wil je ontdekken hoe getallen je inzichten geven en je helpen op een toegankelijke wijze snel tot de kern te komen in gesprekken?

Dan zal de nieuwe opleiding Jongerennumerologie een waardevolle aanvulling voor je zijn. Als eerste in Nederland laten numeroloog Theo Jeukens (bedenker en schrijver van het populaire boek Jongerennumerologie) en medium Annemarie Smit je samen de kracht van numerologie ervaren. Theo en Annemarie laten je tijdens deze opleiding uitgebreid kennis maken met alle aspecten van de Jongerennumerologie en de verrassende inzichten die het biedt. Ook je mediamieke kwaliteiten, die een ieder van ons bezit, komen hierbij aan de orde. De combinatie tussen aanreiken, laten ervaren en leren, geven je een stevig fundament waarmee je Jongerennumerologie in de praktijk kunt toepassen

Wat maakt deze opleiding zo uniek?

De jarenlange ervaring van Theo Jeukens en zijn ruim 3000 consulten met jongeren, geven je de garantie dat deze vorm van werken met mensen je sneller en gerichter tot de kern brengt. De ziel zal worden geraakt.

Na het volgen van deze opleiding kun je het geleerde in praktijk brengen. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Na het slagen mag je gebruik maken van de hulpmiddelen die zijn ontwikkeld voor de Jongerennumerologie.

Wat houdt de opleiding in?

In onderstaande video, van ca. 5 minuten, wordt door Theo uitlegd wat de opleiding inhoudt en wat je er van mag verwachten.

Wat bieden we je?

Locatie

De opleiding wordt gegeven in samenwerking met en in het prachtige oude Retraitehuis De Zwanenhof.

Data en tijden

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen. Dat kunnen zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur of vrijdagen van 15.00 uur tot 20.00 uur zijn, verdeeld over een jaar. De volgende opleiding start op zaterdag 21-9. De acht daarop volgende lessen zijn op 12-10, 2-11, 23-11, 14-12, 11-1, 25-1, 7-3 en 11-4. Voor les tien volgt nog een datum. Wil je meer informatie mail mij dan even: t.jeukens@hetnet.nl

Groepsgrootte

Het minimum aantal deelnemers voor deze opleiding is 8 en het maximum aantal 14.

Prijs

De prijs voor de 10 zaterdagen is € 1.850,00. Dit is inclusief boek, werkmap, oefenmateriaal, kaarten, koffie, thee en lunch.

Inschrijven

Deelnemen aan de opleiding? Stuur een e-mail naar t.jeukens@hetnet.nl om je in te schrijven

Meer informatie

www.theojeukens.nl

Op onze opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en klachtenregeling van toepassing.