Een dag van herkenning, verbinding, inzichten en stappen zetten.

Op deze dag laten we je kennis maken met een vernieuwende en succesvolle manier van stappen zetten om je eigen leven een nieuwe richting te geven. Een grote groep jongeren voelt zich vaak niet begrepen en verbergen de mooiste, niet altijd zichtbare, talenten. Jongeren die vastlopen en buiten zichzelf geluk zoeken. Ze worstelen met zichzelf en de omgeving en willen het soms opgeven. Ze hebben al zoveel geprobeerd en het werkt niet. Wij gaan de uitdaging aan om jou te laten ervaren dat je met kleine stapjes een groot verschil kunt maken. Wat zijn jouw talenten, de te leren levenslessen en mogelijkheden om deze te ontplooien en in te zetten. Je krijgt inzicht in wie jij werkelijk bent en wat de invloed van jouw omgeving op jou is. Je maakt kennis met gelijkgestemden. Het zal een dag worden van herkenning. Jij bent gevoelig en dat is oké. Maar je bent niet de enige die anders is. Je zult zien dat jij tot een prachtige groep jongeren behoort, die iets te vertellen hebben wat meer dan de moeite waard is. Neem deze uitdaging aan!

Wil jij de kans pakken om op een verrassende manier stappen te zetten op weg naar geluk dan nodigen wij jou uit om op 13 oktober een dag te ervaren die jou in beweging zal zetten

Met behulp van een prachtig team, op een inspirerend locatie en natuurlijk samen met jou creëren we samen met jullie de dag van de verandering. Er zijn luister-, ervaar- en ‘zelf doen’ momenten. Er zijn diverse lezingen en workshops waar je een keuze uit kunt maken.

Ons team bestaat uit deskundigen die op een niet alledaagse manier werken. Het zijn professionals met ruime ervaring, die een andere kijk geven ten aanzien van hulp aan jongeren. Dat dit werkt, is inmiddels wel bewezen.

Workshops


Jongerennumerologie
Theo Jeukens

Psychic en mediamiek werken
Annemarie Smit

Welk voeding maakt mij gelukkig?
Renske Sak-Vergeer

Access Bars® techniek
Maartje Geverinck

Jongerennumerologie verdieping
Theo Jeukens

Tijdstip

Zaterdag 13 oktober 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie

Zwanenhof, Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen.

Kosten

€ 30,00 per persoon, inclusief koffe, thee en lunch
Ben je enthousiast en kun je iemand anders ook enthousiast maken dan betaal je samen geen € 60,00 maar slechts € 50,00.

Aanmelden

Liefst vóór 1 september i.v.m. het organiseren van deze dag.

Direct inschrijven

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Workshop 1ste keuze 2e keuze 3e keuze 4e keuze
Psychic en mediamiek werken
Welk voeding maakt mij gelukkig?
Access Bars® techniek
Jongerennumerologie verdieping